We ontwikkelen verzorgingsproducten die een oplossing bieden voor dagdagelijkse problemen die het zelfvertrouwen aantasten. De innovatieve Oy-producten ontstaan in ons Belgisch labo volgens de normen van de farmaceutische industrie. Apotheker en zaakvoerster Inge is erg gebrand op de juiste ingrediënten en de correcte dosering om een optimaal resultaat te bekomen. Het gevolg: een serie knappe lifestyle producten van topkwaliteit die in ieders badkamer thuishoren.
 
“We kiezen heel bewust voor de combinatie van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen samen met uitgekiende actieve werkstoffen.
Nature meets high-tech, zeg maar.
Het is ons doel om de zelfverzekerdheid te boosten met nauwkeurig gekozen grondstoffen die bewezen studies voorleggen.
Oy zoekt oplossingen voor kleine ongemakken zoals zweet, acne en huidveroudering. Daarom pakken we de onderliggende oorzaken aan en dat zorgt voor een efficiënt, duurzaam en gezond productengamma. “

Als productontwikkelaar bezoekt Inge elk jaar de grote beurzen waar de nieuwste grondstoffen worden gepresenteerd. Daar kiest ze met grote precisie ingrediënten waarmee ze in haar eigen laboratorium aan de slag kan.

De producten van Oy werden volledig samengesteld en geformuleerd door onze apotheker Inge Louf waarvoor ook een patent werd toegekend. Een unicum in België!

Wat Inge erg belangrijk vindt, is de wetenschappelijke kennis over:
 1. Het huidmicrobioom en de huidbarrière
 2. Watervrije en dus pH-vrije producten
 3. Schuimvrije producten die het lipidenlaagje niet wegwassen
 4. Lokale grondstoffen
Timesavers: één skincare product met meerdere functies.

In combinatie met water wordt een gel een heerlijke reinigingsmelk. Na het afspoelen werkt ze nog eens extra als hydraterende crème. Dat maakt van Oy producten  premium skincare producten die dankzij talrijke dermatologische testen tot de dermatocosmetica worden gerekend.

De sterktes van Oy

1. Hoe ontstaat zweetgeur en acne?

De oorzaak van zowel zweetgeur als acne is de verandering van ons microbioom. Bij hormonale wijzigingen of stress en inspanning gaan bepaalde bacteriën sterk gedijen en overwoekeren. Ze nemen alle ruimte in en zijn verantwoordelijk voor zowel lichaamsgeur als acne. Er is geen ruimte meer voor je huideigen microbioom, geen diversiteit. Door deze overgroei te verwijderen, komt er opnieuw ruimte vrij om een diverse huidflora op te bouwen.

Het ontstaan van zweetgeur en acne - The OY science

2.  Hoe ontstaat de huidflora? (Dit geldt voor alle Oy producten)

Onmiddellijk na de geboorte ontwikkelen de micro-organismen zich om de huid te beschermen. De ontwikkeling en aangroei van bijvoorbeeld Stafylococcen, Corynebacteriën en Propionibacteriën zijn heel belangrijk voor het immuunsysteem van de baby. Deze bacteriën leven in harmonie op de huid als zogenaamde residente microben. Ze vormen onze beschermende huidbarrière en dragen bij tot een huid in balans. Daarom is het zo belangrijk om deze huidflora in goede conditie te houden met de juiste verzorgingsproducten.

Oksel zonder Oy= overwoekering van bacteri├źn VS Oksel met Oy= een gezonde huidflora

Hierboven zie je een illustratie van het effect van Oy-producten op de huidflora.
Er worden twee bacterieculturen van beide oksels afgebeeld. De linkse afbeelding is een linkeroksel waar men na drie jaar dagelijks gebruik opeens stopte met het gebruik van Oy Deo Wash/Scrub. Ons onderzoek toont aan dat er opnieuw sprake is van overwoekering en het ontstaan van een zweetgeur. De rechteroksel toont duidelijk een gezonde diverse flora door het dagelijks wassen met Oy.

Oksel zonder Oy= lage diversiteit zorgt voor een ongezonde huid VS Oksel met Oy= hoge diversiteit zorgt voor een gezonde stralend huid

Hierboven zie je twee illustraties van een lage en hoge diversiteit van de huidflora. Een lage diversiteit door overwoekering van bepaalde bacteriën kan leiden tot een schrale, gevoelige huid met bijvoorbeeld acne of andere huidproblemen. Een hoge diversiteit zorgt voor een stralende huid waarbij de cellen beter aan elkaar gebonden zijn, ook wel een gezonde brick- en mortar structuur genoemd. Een diversiteit aan microben zorgt effectief voor een gezonde, stralende huid.


3.  Watervrij en zonder schuim.  (Dit geldt voor de Face care en Deo care producten)

Als experts in huidverzorging weten we dat de textuur van je reiniger cruciaal is voor de doeltreffendheid. Kies daarom voor een water- en schuimvrije reiniging. Onze huid houdt van lipiden of vetten en zeker van een watervrije zeep. Als trendsetter bieden wij met Oy de ideale oplossing in onze ‘gel to milk’ of, in het geval van de Daily Boost, een ‘butter to milk’. Hiermee masseer je 100% geconcentreerde en diepwerkende stoffen op je huid. Eenmaal verdund met water vormt de gel een voedende reinigingsmelk die je verder afspoelt. Na het droogdeppen voelt je huid diep gereinigd en fluweelzacht aan.

OY biedt oplossingen in de vorm van een zeep zonder zeep voor dagelijkse kwaaltjes, zoals zweet, acne, huidveroudering en luchtvervuiling.


OY FACE CARE

De basisroutine voor een gezonde huid blijft essentieel: diep reinigen, hydrateren en zonbescherming. Met de wetenschap achter onze twee innovatieve gezichtsreinigers zijn de eerste twee stappen in die basisroutine meteen gecoverd.


1. OY Face Wash Acne Prone skin

Hoe ontstaat acne? Er zijn drie belangrijke oorzaken:
 1. Te veel sebum of talg door hormonale veranderingen (androgenen en testosteron)
 2. Verstopping van de poriën door een ophoping van dode huidcellen, vervuiling of make-up
 3.  Bacteriën die zich voeden met talg en groeien in een anaeroob milieu (zonder zuurstof)
Oy Face Wash Acne Prone Skin werkt op deze 3 niveaus:

Oy Acne Prone Skin Face Wash heeft een drievoudige werking; daling van sebum productie, daling van verstopping en daling van ontsteking.

Deze schets laat duidelijk zien dat een verstopte talgklier door dode huidcellen en vuil een anaeroob milieu veroorzaakt waar acnebacteriën goed gedijen. Hierdoor ontstaan whiteheads of gesloten comedonen, ook witte mee-eters genoemd,  die zich vervolgens ontwikkelen tot een onderhuidse ontsteking. Daarom zorgt een antibacteriële reiniging samen met het wegnemen van de verstopping voor een acnevrije huid.

Oy Acne Prone Skin gezichtsreiniger tegen puisten neemt drie oorzaken van acne weg.

Ons onderzoek door dermatologen toont aan dat onze formule met drievoudige werking 96% van de witte mee-eters of gesloten comedonen verwijdert. Dit is te danken aan de blend van actieve ingrediënten in de lipidenminnende en watervrije reiniging. In plaats van de huid te strippen, versterken we de lipidenbarrière en herstellen we de celstructuur.

een gewone reiniger op basis van water en schuim zal het lipidenlaagje wegwassen waardoor acne erger wordt.

Een gewone reiniger op basis van water en schuim wast het lipidenlaagje weg. De huid reageert hierop door meer sebum aan te maken, waardoor de acne verergert. Op deze wetenschappelijke basis kiest Oy resoluut voor ‘gel to milk’ zonder water en zonder schuim.

Dermatologische testen van het microbioom worden weergegeven in onderstaand staafdiagram met de werking van de Face Wash Acne Prone Skin op de huidflora van het gezicht van testpersoon nr 5:

Wat de aanpak van Oy Acne Prone Skin uniek maakt, is het elimineren van bacteriële overgroei als oorzaak van acne. Onze blend van actieve ingrediënten bestrijdt  bacteriën waardoor een gezond en diverse huidflora ontstaat.

Dermatologische testen van de huidflora met Face Wash Acne Prone Skin

Dag 0 : de acnebacteriën (geel) nemen alle plaats in en verdringen de andere residente micro-organismen. Deze huidflora is verstoord waardoor de huidbarrière niet goed functioneert en acne met ontstekingen ontstaat.

Dag 56 : na 2 maanden dagelijkse reiniging met Oy Face Wash Acne Prone Skin zijn de acnebacteriën verminderd en vooral veel beter omringd door andere micro-organismen. Dit herstelt de diversiteit en zorgt voor een gezonde, stralende huid.


2. OY Daily Boost Face Wash

De klinische studies en dermatologische tests met OY Face Wash Daily Boost bewijzen een duidelijke verbetering in het proces van celvernieuwing. Hierbij zijn de postbiotica essentieel voor de huidkwaliteit en vooral de huidbarrière. De huideigen antimicrobiële bescherming wordt versterkt en houdt zo ziekteverwekkende kiemen tegen. Bovendien boosten deze het herstel van UV-schade en van schade door vrije radicalen. Deze butter to milk doet meer dan alleen maar reinigen, maar zorgt ook voor een stralende en geactiveerde huid.

Om de huidveroudering af te remmen kiest Oy voor bijzonder waardevolle en actieve natuurlijke stoffen. Deze cleanser met triple action is een grote meerwaarde in verzorging en herstel.

Timesaver: Oy Face Wash reinigt als een zeep en verzorgt als een masker!

 

Wat is het verschil tussen prebiotica, probiotica en postbiotica?

We zijn al bij de derde generatie probiotische technologie om de flora te boosten. Eerst waren er de probiotica, daarna prebiotica en nu het meest geavanceerde postbiotica.
Drie generaties probiotische techniek: PREbiotica, PRObiotica en POSTbiotica - Oy Care

1. PREbiotica
Prebiotica zijn bepaalde koolhydraten en vezels die als voeding dienen voor bacteriën en worden  veel toegepast voor de darmflora. De uitdaging hier is om de voeding selectief te maken om enkel de ‘goede’ bacteriën te voeden. Want voeding betekent dat deze nuttig is voor alle bacteriën, dus ook de eventueel ziekteverwekkende microben. De onderzoeken naar specifieke voeding voor bepaalde bacteriën zijn in volle evolutie.


2. PRObiotica
De definitie van probiotica werd in 2001 vastgelegd: “Dit zijn levende micro-organismen die bij toediening in voldoende hoeveelheden een gezondheidsvoordeel opleveren voor de gastheer.” Deze levende bacteriën werden oorspronkelijk ontwikkeld om een gezonde darmflora te stimuleren.
Voor de toepassing op de huid in cosmetica staat men voor de enorme uitdaging om de levende bacteriën levend te houden. Door de beperkte houdbaarheid is meestal koeling nodig en vooral speciale bewaaromstandigheden. Ideaal zijn ‘single use’ verpakkingen en formulaties zonder water. Dit is mogelijk wanneer de microben ingekapseld en gesuspendeerd worden in een oliebasis en airless verpakt worden.
Heel wat crèmes en reinigingsproducten op basis van water (zie Aqua als eerste in ingrediëntenlijst) vermelden ‘probiotica’, maar of deze producten wel degelijk levende bacteriën bevatten, valt te betwijfelen. Vanuit deze kennis zijn de Postbiotica ontstaan.


3. POSTbiotica
Postbiotica zijn de nieuwste ontwikkeling in de huidverzorging. Studies hebben aangetoond dat niet de hele bacterie nodig is, maar alleen de essentiële bestanddelen voor de noodzakelijke activiteit. Deze metabolieten van de bacteriën versnellen de celvernieuwing en herstellen de huidbarrière. Het grote voordeel van deze postbiotica is dat de bacteriën niet levend hoeven te zijn. Ze bevatten alle essentiële stoffen zoals enzymen, peptiden en polysacchariden die het microbioom sterker maken. Ze dringen ook gemakkelijk door de opperhuid heen in de huidcellen dankzij het watervrije milieu. Daarom hebben ze zeer sterke anti-aging eigenschappen en helpen ze bij veel infecties, zoals acne, UV-schade, gevoeligheid en eczeem. Lactobacillus heeft deze speciale eigenschappen en is aanwezig op onze huid, maar neemt af met de jaren zodat deze aanvulling zeer nuttig is.
Prebiotica, probiotica en postbiotica zijn allemaal belangrijk voor de gezondheid, maar postbiotica zijn wellicht het meest efficiënt. PREbiotica voeden de PRObiotica die op hun beurt POSTbiotica produceren. Je kan dit vergelijken met een tuin. De prebiotica zijn de grond en de meststof, de probiotica zijn de zaden die uitgroeien tot planten, en de postbiotica zijn de vruchten die de planten voortbrengen.
Met Oy Face Wash Daily Boost introduceren wij de postbiotische versie van  Lactobacillus. Deze unieke formule biedt alle voordelen van probiotica.
De evolutie in de kennis over het huidmicrobioom is mind-blowing. Tot nu toe richtten studies zich op bacteriën en schimmels, maar nu krijgen ook de virussen die in en op onze huid leven - het zogenaamde huidviroom - meer aandacht. Meer dan ooit groeit het besef dat het versterken van het huidmicrobioom een stevige en actieve huid oplevert.

Naast Postbiotica bevat de Daily boost nog innovatieve ingrediënten zoals:

2. Cannabidiol substituut
Hoe het immuunsysteem versterken ?

Cannabidiol substituut: ingredi├źnt Oy Daily Boost - Oy Care

Doel:
Het Cannabidiol substituut versterkt het immuunsysteem en voorkomt ontstekingen door vervuiling en oxidatieve stress. We spreken van een adaptogene werking. Dit remt huidveroudering en vermindert irritatie en rode puntjes. Er is een aanzienlijke vermindering van jeuk en droogheid (-55%) waardoor het huidgevoel sterk verbetert. Uit studies van het klinisch laboratorium blijkt dat de klant de activiteit van het Cannabidiol substituut als zeer weldadig/aangenaam/verkwikkend ervaart.

Cannabidiol (CBD) is een voorbeeld van een fytocannabinoïde die veel aandacht krijgt in de medicinale en cosmetische industrie. CBD is een element van Cannabis sativa en onderhevig aan een strenge regelgeving.

Die wettelijke uitdagingen zijn er niet bij de Annona cherimola. Studies tonen aan dat de vrucht van Annona cherimola, die onze actieve grondstof levert, krachtig samenwerkt met het endocannabinoïde systeem van de huid. Deze actieve stof is zeer effectief en veilig.

3. Rhododrendron Ferrugineum Extract
Hoe het huideigen collageen stimuleren?

Rhododendron Ferrugineum Extract: ingredi├źnt Oy Daily Boost - Oy Care
Doel:

Onderzoek wijst steeds meer op een opeenhoping van senescente fibroblasten als oorzaak van huidveroudering. Helaas is ons eigen immuunsysteem niet in staat deze cellen te verwijderen, waardoor chronische ontstekingen ontstaan en de wondgenezing wordt bemoeilijkt. Fibroblasten spelen een belangrijke rol in het bindweefsel door de aanmaak van collageen.

Uitgewerkte fibroplasten zijn 'zombiecellen'. OY gebruikt het Rhododendron Ferr. Extract om uitgewerkte fibroblasten op te ruimen. Dit extract is ook een antioxidant tegen UVA en vrije radicalen, wat resulteert in een verjonging van de huid door sterke celhernieuwing en een verhoogde elasticiteit door gestimuleerde collageenaanmaak. De huid voelt zijdezacht en gezond aan.


OY DEO CARE

Ons Deo care gamma bestaat uit 2 revolutionaire producten tegen zweetgeur: de Deo Wash en Scrub. Een zeep en deo, 2 in 1 , die de overwoekering van geurveroorzakende bacteriën weghaalt en de huid sterk verzorgt. Hieronder vindt je knappe achterliggende wetenschap van het Deo care gamma.
 

1. Deo Wash & Scrub : Wel zweten, niet geuren.

Zweten doen we allemaal. De ene al wat meer dan de andere, maar leuk is het voor niemand. Nochtans is zweten heel erg belangrijk voor ons lichaam. Het is een natuurlijk proces dat ervoor zorgt dat ons lichaam niet oververhit raakt.


Het zit ‘m in de klieren.

Zweetklieren komen voor over de hele huid, maar de meeste zijn te vinden op de handen, voeten en oksels. We hebben tussen de 2 en 4 miljoen zweetklieren, die gemiddeld dagelijks 800 ml zweet afscheiden. En zelfs tot 7 liter bij grote inspanningen en hitte.

1. Exocriene zweetklieren zijn verspreid over het hele lichaam en regelen vooral de lichaamstemperatuur. Van zodra het warm wordt, of ons lichaam verhit door bijvoorbeeld inspanning of door koorts, zorgen de zweetklieren ervoor dat ons lichaam nat wordt en zo makkelijker en sneller afkoelt.

2. De apocriene zweetklieren zijn medeverantwoordelijk voor de gevreesde zweetlucht door de aanwezigheid van microbiota op de huid. Deze klieren komen alleen voor in de oksels, rond de anus en de tepels. Ze komen deze zweetkliertjes uit in de haarzakjes en verspreiden het zweet grotendeels via de haren. De apocriene zweetklieren ontwikkelen zich in de puberteit. Eens je via deze klieren begint te zweten, wordt het vocht door bacteriën omgezet in stoffen die de typische zweetgeur veroorzaken.


Zweten is meer dan afkoelen alleen! 

Zweet bestaat voornamelijk uit water en zout, maar heeft bovendien de antiseptische eigenschappen van orthocresol en paracresol.
Dus zweten is noodzakelijk:
 • Door te zweten worden bepaalde afvalstoffen uitgestoten waardoor je immuunsysteem optimaal blijft functioneren. 
 • Het doodt bacteriën en virussen. 
 • Zweet reinigt de poriën waardoor je minder zwarte puntjes en acnevorming krijgt. Het houdt de huid soepel en zacht. 


Wat veroorzaakt zweten? 

We zweten bij warm weer, koorts en sport, maar ook als we angstig of kwaad worden en als we ons vernederd of opgewonden voelen. Zweet zelf geurt niet. Het zijn micro-organismen zoals bacteriën en schimmels op de huid die zweet omzetten in een slechte geur. De samenstelling van de microbiotica op de huid verschilt van persoon tot persoon en is genetisch bepaald. De samenstelling van het microbioom is zeer persoonlijk, net als een vingerafdruk zodat de ene persoon wel zweet met zweetgeur en een ander veel minder.


OY laat je zweten, maar doet de geurtjes verdwijnen 

OY Deo Wash en OY Deo Scrub zijn twee revolutionaire verzorgingsproducten die de oorzaak van nare zweetgeuren aanpakken. De unieke blend van actieve bestanddelen in OY neutraliseert volledig de activiteit van de geurveroorzakende micro-organismen. Het bevordert ook de huidflora zonder de natuurlijke zuurgraad aan te tasten. Je lichaam functioneert optimaal, maar dan zonder die vervelende geurtjes. Je voelt je gezond en fris en je kan zo de wereld aan!

I SWEAT
AND
I SPARKLE


Welke deodorant kies ik het best?

Er zijn 2 grote groepen leave-on producten in de vorm van rollers, sprays, crèmes….
 1. deodoranten: verdoezelen meestal de zweetgeur met een sterk parfum. Sommige deo’s bevatten goede bewaarmiddelen bijvoorbeeld in de vorm van alcohol die een antibacteriële werking heeft.
 2. antitranspiranten: verstoppen de zweetporiën meestal met aluminiumzouten waardoor het vocht minder naar buiten kan.
De resten deodorant en afvalstoffen van bacteriën blijven een hele dag onder de armen hangen, waardoor kleding onder de oksels verkleurt.

“Je ‘s morgens wassen met zeep onder de douche en daarna nog een deodorant aanbrengen, en toch op het einde van een stressvolle dag last krijgen van vervelende zweetgeur? Dat heb ik altijd raar gevonden: de zeep én deodorant doen beiden niet wat ik ervan verwacht. Daarom zocht ik een oplossing om vooral de oorzaak van zweetgeur te elimineren door een volledig nieuwe soort zeep te ontwikkelen : de zeep 2.0 is geboren en tegelijk ook het nieuwe ochtendritueel “

Apotheker Inge Louf pionierde met de eerste pre-deodorant in de vorm van een rinse-off product met antibacteriële ingrediënten. De werking is uniek omdat het de oorzaak van zweetgeur aanpakt, namelijk de overwoekering van geurveroorzakende bacteriën. Een totaal nieuwe aanpak waarbij je de gel zonder water aanbrengt (dus niet onder de douche) en 1 minuut laat inwerken om daarna af te spoelen. Resultaat : frisse, diep gereinigde oksels vrij van zweetgeur.

 

OY HAND HYGIENE

Oy Hand Hygiene is een baanbrekende herstellende handcrème met antibacteriële en antivirale bestanddelen. Een  handcrème op basis van plantaardige oliën  die zowel verzorgend, zuiverend en desinfecterend is en nog eens wetenschappelijk onderbouwd is.


Welke ontsmetting is nodig voor de handen?

De algemeen gekende alcoholgel zorgt voor een tijdelijke, volledige ontsmetting. In het medisch milieu is een grondige ontsmetting nodig en wordt meestal 80% alcohol gebruikt. Omdat de alcohol verdampt, wordt deze geïmplementeerd in een kleverige gel. Daarom kiest Oy resoluut voor een innovatieve aanpak zonder alcohol. Een uitgekiende blend van actieve antibacteriële en antivirale ingrediënten zorgt voor voldoende ontsmetting en dat voor minstens 1 uur.
Deze grafiek toont het resultaat van in vivo testen door het team dermatologen waarbij na 30 minuten de handen herbesmet werden door in een bad onder te dompelen.

OY Hand Hygiene vivo testen uitgevoerd door team dermatologen

De Blauwe lijn is de EU-norm die bepaalt vanaf wanneer een product desinfecterend werkt. Oy Hand Hygiene ligt ruim boven deze norm en blijft langer dan een uur actief na aanbrengen. Zeer handig in het dagelijks leven waar je steeds dingen aanraakt die kunnen herbesmetten.


Welke verzorging werkt het best bij droge huid?

Oy Hand Hygiene: actieve stoffen in huidherstellende emulsie.
Oy Hand Hygiene bevat Squalaan, dat net als het huideigen Squaleen, de huid flexibiliteit verhoogt. Babyhuidjes hebben veel Squaleen en omdat Squalaan qua structuur zo dicht aanleunt bij Squaleen, herkent onze huid die en neemt die deze makkelijk op. Dit maakt Squalaan een van de meest fascinerende en nuttige ingrediënten in de verzorging van een droge huid.

Wat maakt dat Squalaan zo'n fascinerend en nuttig ingrediënt is in de verzorging van de droge huid?
 1. werkt als huideigen olie om vochtverlies te voorkomen en maakt je huid soepel zonder irritatie.
 2. is plantaardig van oorsprong. Oy gebruikt Squalaan afkomstig van
  olijfolie.
 3. voelt licht en niet vettig aan.

Wat zijn essentiële vetzuren?
Deze zijn niet te verwarren met essentiële oliën!

Essentiële oliën is een onjuiste benaming voor etherische oliën die vluchtige moleculen bevatten met veel organische stoffen en monoterpenen. Dit zijn geconcentreerde vluchtige oliën die voornamelijk gebruikt worden voor hun smaak en geur in de voedingsindustrie of cosmetica en parfums. De kans op een allergische reactie bij een natuurlijk parfum is namelijk een stuk groter dan bij een synthetisch parfum. In het laboratorium gemaakte synthetische parfums zijn meestal hypoallergeen en dus veiliger voor de gevoelige huid.


Essentiële vetzuren:

Dit is een zeer belangrijk ingrediënt in Oy Hand Hygiene. Ooit werden deze vetzuren vitamine F genoemd omdat ze essentieel waren bij de groei van jonge kinderen. Ze moesten worden verkregen uit voeding omdat ze niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Later werden ze bekend als Omega 3 (Linoleenzuur) en Omega 6 (Linolzuur) vetzuren en fungeren ze als cement tussen cellen.

De essentiële vetzuren linolzuur en linoleenzuur versterken de huidbarrière waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Bovendien zorgen ze voor een optimale celverbinding die de huidstructuur herstelt. Linolzuur heeft antimicrobiële eigenschappen en versterkt het immuunsysteem, wat heel nuttig is voor de verzorging van de gevoelige huid.

Oy Hand Hygiene in Vivo test bij 20 proefpersonen - Oy Care
 • Oy Acne Prone Skin bevat eveneens  deze essentiële vetzuren voor een bewezen herstel van de beschadigde acnehuid.
Onze core-business : Onderzoek en ontwikkeling van formules
Verliefd op de wetenschap is voor apotheker Inge Louf geen uitdaging te veel. Het formuleren en verpakken van wetenschappelijk onderbouwde intense concentraties is zowat de moeilijkste, technische uitdaging. Zo uitgedaagd en gefascineerd als Inge is, door de combinatie van nieuwe, zuivere ingrediënten en bestaande grondstoffen produceert het Oy-laboratorium unieke producten die een snel en perfect resultaat geven.
“Ik hou ontzettend veel van mijn job. Ik voel me heel gelukkig een product te creëren dat niet alleen je huid mooi maakt, maar vooral probleemoplossend werkt en de kwaliteit van leven verbetert. Dat geeft ontzettend veel voldoening.”

Wil je meer weten over OY? Lees alles over de drijvende kracht achter OY hier! 
  Oy     17-07-2019 17:00
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. U kunt het gebruik van cookies later nog wijzigen en uw voorkeuren aanpassen. Meer info in ons Cookiebeleid.
Accepteer geselecteerde cookies