weg met zweetgeur via de oy deo wash van OY
Oy Deo Wash 200ml
36 Reviews | Review toevoegen

Voor geschoren oksels, liesstreek en huidplooien.

€ 24,60
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

  • Voor geschoren oksels, liesstreek en huidplooien.
  • Wash én deo, dé 2 in 1-formule voor een zorgeloze geurvrijedag.
  • 200 ml
  • Parfum: Havana

Werking

OY bevat een wetenschappelijke formule die de activiteit van de micro-organismen die slechte geuren veroorzaken volledig neutraliseert. 

Wel zweten, niet geuren 

Heel veel producten remmen het zweten af en dat is niet gezond. Het zweten zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur constant blijft. Daarom focust OY zich op de geurbestrijding want zweet zelf is geurloos. Het zijn de micro-organismen op deze warme, vochtige plaatsen die de geur veroorzaken. 

Blijvend resultaat

Gebruik OY elke ochtend en die vervelende geurtjes zijn voor minstens 24u verdwenen. Breng het aan net voor je doucht op droge huid en na het afspoelen kan je er weer fris en onbezorgd tegenaan. En meer nog, geen zweetkringen meer en je kledij blijft langer fris!  Iedereen vindt het normaal om elke ochtend de tanden te poetsen welnu breng vooraf Oy aan op droge huid en gebruik die ene minuut om tanden te poetsen of te scheren. Het vraagt helemaal geen extra tijd wel een resultaatsgerichte aanpassing in het ochtendritueel.

Geen bijwerkingen

OY is veilig voor mensen met een gevoelige huid, voor zwangere vrouwen en kinderen. 
Het bevat geen parabenen of bewaarstoffen en is volledig bio-afbreekbaar. 

Wetenschappelijke effectiviteit.

De unieke formule is het resultaat van jarenlang onderzoek in samenwerking met enkele vooraanstaande wetenschappers in het domein. 

We kozen resoluut voor een watervrije basis. Onze revolutionaire formule met voedende olie, hydrateert en versterkt de huid. Elk bestanddeel is actief en werd met de grootste zorg uitgekozen voor een optimaal resultaat.

De olie zorgt enerzijds voor de aanhechting op de huid waardoor de zeep 1 minuut actief kan inwerken en tegelijk zorgt de glycerine voor de vochtregulering van de huid. Dankzij deze unieke blend aan bestanddelen krijg je meteen een aangenaam gevoel bij het afdrogen. De huid voelt zacht aan en geeft een droog gevoel. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Inge Louf - 09-09-2019 11:17

Beste Karen, gezien wij geen email-adres bijhouden van onze reviewers, stuur ik je via deze weg onze extra info.
Je bent niet de enige, dit kun je lezen in onze FAQ waarin we melden dat 97% geholpen is door Oy en bijgevolg 3% meldt dat Oy niet of onvoldoende werkt. Wij onderzoeken continu welke bacteriegroep(en) dan nog voor de transpiratiegeur zorgen om onze formule verder te verbeteren en de uitzondering van 3% ook te kunnen helpen. Mocht je interesse hebben om bij onze volgende test-fase deel te nemen, dan mag u ons steeds uw emailadres bezorgen zodat we jou op de hoogte houden van onze volgende stappen in het onderzoek. Meer en meer dermatologen raden aan om 's avonds de deo-resten weg te wassen. Oy is op deze manier ideaal om naast je deo overdag, 's avonds je oksels te wassen zodat je met zuivere poriën gaat slapen. Met hartelijke groet, Inge

karen - 06-09-2019 15:34

Ongelooflijk raar, ik lijk wel de enige waarbij Oy niet lijkt te werken!
Heerlijk om te gebruiken, kleine 3 uur fris en dan is het gedaan :-(
Grote tube ondertussen bijna helemaal opgebruikt op aanraden van mijn apotheker ( kon even duren voor werkzaamheid optimaal was). Ik gebruik OY 's morgens en 's avonds, uiteraard op volledig droge oksels.
Na twee maanden vol te hebben gehouden moet ik dan toch concluderen dat Oy niet voor mij is weggelegd.
Met gewone deodorant kwam ik altijd makkelijk mijn dag door.
Superjammer, zeker aangezien ik het gebruik en de geur heel fris en aangenaam vind.
Raar dat ik de enige ben...

Sofie - 20-07-2019 18:12

Super product. Heeft het zweten en de onaangename geurtjes drastisch verminderd. Een aanrader voor wie gevoelige oksels heeft. Het maakt nu deel uit van mijn dagelijkse routine en ik zou niet meer zonder kunnen!

Annick Swinnen (16/07/2019) - 16-07-2019 19:36

Voor de 2de maal bijbesteld : heel goed product bij juist gebruik ! en inderdaad, een kleinere versie zou handig zijn.

Van den bergh Frida - 23-06-2019 00:00

Oy lijkt goed te werken. Iets omslachtiger dan deo, maar tot nu effectief tegen zweetgeur. Benieuwd wat de hete zomerdagen zullen geven.
Een reistube zou inderdaad handig zijn.

den Dekker Anne Marie - 18-06-2019 09:43

Ik ben zeer tevreden over het product. Geen zweetgeur meer.

Sabine - 07-06-2019 12:40

Nog niet lang gestart met de deo maar tot nu toe wel tevreden. Doet wat beloofd wordt.
Tube is wel groot, te groot voor mee te nemen op reis...
Kleinere versie te voorzien ?

Karen - 18-05-2019 07:36

Doet exact wat het belooft. Ik ben fan en spontaan ambassadeur!

Celine - 29-04-2019 20:19

Heel tevreden. Fris gevoel bij gebruik en geen nare geurtjes, ook na een lange werkdag. Remt wel geen okselvijvers af, doch ben toch allergie's aan al die alu-produkten. Ik ben en blijf grote fan! Super!

Nathalie - 24-04-2019 23:18

Hallo ik gebruik de deo wash nu een week en ik vind het heel aangenaam aanvoelen aan mijn oksels. Het beetje geur dat ik had is totaal verdwenen. Proficiat. Ik ben grote fan. Misschien een idee om ook iets te ontwikkelen voor tegen de hoeveelheid transpiratievocht iemand kan hebben. De bestaande producten kan ik niet verdragen en dit van jullie wel. Het is maar een tip van een superfan.

Marjan - 20-04-2019 09:45

Ja, we dachten nog een product op de markt dat wonderen belooft !
Maar tot onze grote verbazing werkt dit echt. Mooi product .....

Manuela - 19-04-2019 08:41

Het werkt ! Na vanalles geprobeerd te hebben eindelijk een produkt dat werkt tegen de vervelende zweetgeur. Misschien een kleinere reisverpakking ?

Isabelle - 10-04-2019 20:48

Het is een super goed product ! Ik en ook mijn dochter zijn grote fan, ik blijf dit zeker gebruiken. Dus ik wil jullie langs deze weg zeker feliciteren met jullie product !

Krista - 10-04-2019 19:39

Onvoorstelbaar hoe snel dit product het gewenste resultaat geeft!

Vicky - 07-04-2019 20:15

Ik gebruik het nu zelf ook al een grote week en ik ben er heel tevreden van!
Mijn dochter van 9 jaar, is er ook al helemaal weg mee 🙂 Zweten is inderdaad heel natuurlijk maar de geurhinder is echt niet prettig en kinderen kunnen nogal hard zijn voor elkaar.....
Zal er in ieder geval reclame mee maken, eindelijk eens iets dat blijvend werkt en dat prettig aanvoelt! Ook het feit dat je het droog op je huid kunt aanbrengen is een meerwaarde.
Ik ben in ieder geval fan:-)

SONIA - 03-04-2019 12:42

Deowash werkt perfect ! Ik gebruik het product nog maar een paar dagen en ben al superfan !
Geen kringen op de kledij, geen zweetgeur, kortom een aanrader.

Charlotte - 01-04-2019 18:28

Heel gelukkig met Oy! Nog maar 2 dagen gebruikt en (misschien kan dat niet) maar ik merk het verschil al!
Ik zweet erg snel. Niet vele hoevelheden maar wel erg snel en ik voel met deze wash dat dit erg vermindert en de geur verdwijnt ook. Ik heb al heel veel dingen uitgeprobeerd. Bio, olie, creme, deo, alcohol, echt alles. Tot nu toe is dit product de enige die écht werkt. Als het zo verder gaat, zal ik dit blijven bestellen en steevat in mijn ochtendritueel implementeren.

Christine - 02-03-2019 17:11

Inge, bedankt voor Oy! Mijn dochter heeft last van okselvijvers met de bijhorende geur erbij. De geur was zo indringend dat zelfs na het wassen van haar kleding de zweetgeur nog niet verdwenen was. Ze gebruikte steeds speciale deodorant, maar niets mocht baten tot ik las op Facebook van je broer Henk over Oy. Nu dat ze Oy gebruikt is ze verlost van die kwalijke geur en gelukkiger dan ooit !!

Ingrid - 01-03-2019 08:21

Eindelijk een product dat exact doet wat het belooft te doen!
Aangenaam in gebruik en heel effectief.
Als er een reisverpakking van bestaat zou dat heel handig zijn.

Apotheek Dok Noord Gent - 26-02-2019 16:51

Feit : dit product veranderde mijn leven! Een deo wash en scrub die me de ganse dag een fris gevoel geeft. Geen zweetgeurtjes, geen gele kringen en mijn kleren blijven super lang fris (lees : minder wasmachines draaien)! #revolutionair #wijzijnsuperfan

Cecile - 14-02-2019 13:46

Een schitterend product!

Céline De Neve - 12-02-2019 15:38

Heel erg tevreden met het product. Heerlijke geur en houdt lang clean. Het zou fijn zijn mocht het gamma verder uitbreiden met deze geur (handcreme, handenzeep,...) :)

Linde H - 06-02-2019 17:51

Ik ben erg blij met de fijne verzorging van Oy deo.
Het is inderdaad zelfzekerheid in een tube.

Christa - 03-02-2019 20:45

Eerst en vooral uw producten zijn ongeloofelijk goed.. mijn dochter en ik zijn enthousiaste gebruikers. Eind februari ga ik op rondreis naar Thailand en ik neem zeker Oy mee, een kleinere verpakking zou wel handig zijn.

Tamara - 01-02-2019 07:11

Tevreden met het product en werkt zoals beschreven. Raad het iedereen aan. Geen last meer van uitgewerkte deo’s en vlekken in mijn kleding.

Caroline Bogers - 01-10-2018 12:44

Wat een fantastisch product , Joepi geen spuitbussen meer �!

Els - 30-09-2018 10:40

Na jaren zoeken hoe ik kon afgeraken van onaangename geurtjes, kreeg ik de gouden tip van mijn apothekeres Marijke: de deo wash van Oy. Ondertussen zijn we enkele maanden en veel zorgeloze momenten later, en wil ik het product nooit meer kwijt! Het werkt fantastisch, zeker een aanrader dus!

Françoise Declerck, Apotheker - 28-09-2018 10:40

Het doet wat het belooft. Sporten, diabetes en overmatig zweten, opvliegers, stress... transpireren en dan het ongemak van kwalijke geurtjes... met OY bestaat dit niet meer. Comfortabel en geruststellend. Ik spreek uit ervaring. Al menige tevreden patient terug gezien in apotheek. Dat is wat we willen

Daisy Dereepere - 23-09-2018 09:43

Een uitstekend product!
Correcte, goede productinformatie en kwaliteit.
OY bevalt me prima.
Ik blijf dit zeker gebruiken.

Alexander - 10-09-2018 10:29

Fris en zelfzeker gevoel de hele dag door. Je hoeft je niet meer oncomfortabel te voelen over eventuele zweetgeur. En vooral minder stress meer voor bijvoorbeeld een avond in kostuum.

Carine Bouw, verpleegkundige - 07-09-2018 10:37

Een heel fris gevoel dag in dag uit dankzij OY

Greet - 07-09-2018 10:23

Ik ben op mijn gemak om naar feestjes te gaan . Vroeger zat ik er mee in dat die zweetgeur naar boven kwam. Ook na het feestje blijft mijn kleedje fris zónder kringen. Eigenlijk kan ik het niet meer missen. Ook mijn kinderen zijn vol lof!

Marleen - 06-09-2018 20:53

intussen volop fan van dit product !

Sara - 22-08-2018 12:42

Fantastisch product. Ik dacht het maar af en toe te gebruiken, maar het is een vast ochtendritueel geworden.

A - 21-08-2018 10:41

Zeer goed product werkt effectief !

Isa - 14-07-2018 23:39

werkt fantastisch

Meer reviews
Inhoud
: 200
Inhoud Type
: Milliliter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.